TRUE STYLE BLOG

articol

True Style

Abia acum am reusit sa inteleg ce bucurie iti poate aduce sa te imbraci dimineata cu cea mai frumoasa rochie, sa incalti pantofii tai noi, sa alegi geanta potrivita si sa te simti bine cu felul in care arati.

Chiar nu e despre branduri, e despre feeling. Hainele imi aduc bucurie, alegerea lor intr-un mod armonios, urmarirea trendurilor, cat si incercarea de a gasi articole mai ieftine (SH, vintage) care sa “aduca” putin cu ce vad la casele mari de moda.

Seara, inainte sa adorm, obisnuiam sa-mi imaginez tinute pentru a doua zi. Acum visez cum voi iesi imbracata prima oara din casa.

Iubesc sa construiesc o tinuta plecand de la un element nou (o pereche de pantofi, o esarfa, o geanta). Imi place sa le accesorizez altfel de fiecare data, ador sa port lucruri “vechi” reinterpretate. 

De aici, a plecat numele magazinului. 

True Style inseamna sa porti orice crezi tu ca se potriveste cu felul tau de a fi. Inseamna sa iti definitivezi stilul si sa cumperi numai ce te reprezinta. Sa le porti in felul tau unic, sa urmaresti moda actuala, dar sa alegi piesele care sunt in concordonta perfecta cu tine.