TRUE STYLE BLOG

articol

Spring in a dress


Tinuta este potrivita pentru prima zi in care soarele incepe sa bata cu putere. Prinzi curaj sa renunti la dresuri si sa porti culori mai deschise.


Rochia cu flori este un must have. Lungimea o face sa fie destul de serioasa incat sa poata fi purtata la munca. Pentru a ajuta putin piciorul sa fie mai lung, propunem o pereche de sandale MaxCo cu talpa ortopedica. Confortabile pentru o zi calduroasa, mai potrivite decat sandalele joase, pentru o rochie pana la genunchi. Jacheta din denim subtire, vine perfect pentru ca inca vremea nu este potrivita pentru a iesi cu bratele la vedere. Pentru un styling lejer, manecile ar trebui suflecate.

Cel mai important lucru pentru a sublinia talia si a nu reduce din efectul de alungire al rochiei este ca haina sa vina fix pana in linia incretita a rochiei. In cazul in care corpul permite asta, partea de sus este micuta si poate fi scoasa in evidenta, se poate adauga o curea in talie. Aceasta nu trebuie asortata si nici prinsa perfect. Rochia este singurul element feminin, ea trebuie sa fie piesa tinutei. Prin alegerea unor elemente mai putin feminine, prin stilizarea lor intr-un mod aparent neglijent vom transmite mesajul corect. Feminin, insa nu vulgar, un decolteu cuminte umbrit de jacheta, un picior alungit expus atat cat trebuie, o lejeritate in miscare, un trend care nu va disparea, pentru ca printul floral va fi permanent in tendinte, in special primavara. 

Detalii:

Curea din piele naturala, marimea S, 19 lei
Sandale Max&Co, marime 39, 149 lei
Rochie Vila, marime S, 89 lei
Geaca HM, marime 34, 29 lei