TRUE STYLE BLOG

articol

Oglinda noastra

Atunci cand eram mica, mama imi spunea ca modul in care arata camera este oglinda mea. Acum, voi indrazni sa spun ca modul in care arata lucrurile tale, poate spune multe despre felul tau de a fi.

Am ales cateva poze dintr-un dressing pe care l-am rearanjat si am trasat cateva idei despre cum credem noi ca se poate face asta.

  1. Incearca sa golesti toate rafturile, chiar si cele in care aparent nu ai avea multe de aranjat. Iti pot veni multe idei noi, in felul aceasta, de reamenajare.

2. In momentul in care se schimba sezonul, articolele groase ar trebui sa fie puse intr-un loc aerisit, curat, in folii. Nu pastra haine pe care nu le-ai purtat nici macar o data sezonul trecut. Daca nu te imaginezi alegand dimineata acel articol vestimantar, inseamna ca trebuie scos din garderoba ta.

3. Pe masura ce alegi hainele care te fac sa zambesti, alege si articolele care crezi ca ar bucura pe altcineva. Aici pot intra culorile care nu sunt genul tau, materialele cu care nu te impaci, modelele care nu sunt potrivite pentru conformatia ta, cadourile care nu au fost neaparat pe gustul tau.

4. Cand vine vorba de genti, acestea ar trebui sa fie pastrate ca niste bijuterii. Plicurile, gentile pentru evenimente si posetele ar trebui sa fie pastrate in saculeti. Daca spatiul permite, acestea ar trebui sa aiba hartie sau folie pentru a nu-si modifica forma. De asemenea, gentile de zi, consideram ca ar trebui sa fie undeva la vedere, pentru a indrazni sa le schimbi mai des, chiar si intr-o dimineata in care esti pe fuga.

5. Daca spatiul permite asta, consideram ca topurile din materiale pretentioase, de exemplu matasea, ar trebui sa fie puse pe umerase si nu impachetate. Modul in care ni le prezentam, ne va face sa le alegem in tinuta noastra sau sa le ocolim.

6. Acorda spatiu pentru rochii, acestea nu ar trebui sa stea ingramadite si ar trebui sa fie impartite pe categorii (rochii de zi, de vara, rochii pentru evenimente si rochii din lana (casmir).

Aranjarea dressingului ar trebui facuta o data la cel mult 3 luni. O buna impartire a spatiului si un mod eficient de a stoca hainele va face ca intretinerea curateniei sa fie foarte usoara. Este foarte important sa te descotorosesti de lucrurile vechi, pe care nu le porti, sa daruiesti articolele care pot sa fie folosite de altcineva sau sa salvezi o parte din valoarea platita pentru un articol, scotandu-l la vanzare.