TRUE STYLE BLOG

articol

Details that make the difference

Te-ai gandit vreodata care este diferenta dintre o tinuta banala si una care te scoate din anonimat?

Noi suntem de parere ca o tinuta compusa, de exemplu, dintr-o pereche de blugi simpli si o bluza intr-o culoare neutra poate fi foarte stylish atunci cand este accesorizata corespunzator.

Ceea ce trebuie sa avem in minte in momentul in care dorim sa alegem accesoriile potrivite pentru tinuta noastra, pe langa latura practica a pieselor pe care le alegem, este si metoda prin care acestea se armonizeaza in primul rand cu tinuta noastra, iar in al doilea rand cu restul accesoriilor pe care le alegem.

In poza de mai sus am ales cateva accesorii pe care le consideram necesare atunci cand dorim sa exprimam eleganta si stil prin intermediul tinutei noastre accesorizate subtil, dar eficient.

Am ales o geanta din piele naturala marca Gianni Conti, intr-o culoare versatila, care completeaza excelent atat o tinuta office, cat si una mai casual. Alaturi de aceasta am ales o pereche de pantofi din piele Musette, cu un toc confortabil si un calapod foarte comod, dar care ies in evidenta datorita detaliilor inserate intr-un mod elegant, inedit.

In continuare, am ales o esarfa de matase care isi poate gasi locul in garderoba oricarei fashioniste, aceasta putand fi purtata atat la gat, ca in poza atasata, intr-o tinuta mai eleganta, dar si pe cap, pentru o tinuta mai nonconformista. In acest fel, putem accesoriza doua tinute total diferite cu o singura piesa. In acelasi timp, atunci cand alegem sa purtam un lant din perle naturale nu trebuie neaparat sa fim imbracate ” la patru ace”, deoarece, de-a lungul anilor, perlele au fost integrate de fashioniste si in tinute mai casual, pentru a adauga o nota de finete intregului look.

Daca dorim completarea unei tinute cu o bratara Swarovski precum cea prezentata in imaginea de mai sus, cu siguranta nu vom da gres niciodata, deoarece poate fi integrata in mai multe tinute si ne va face sa stralucim, la propriu, dar si la figurat! Cand vine vorba de gasirea ceasului perfect, consideram ca un model elegant si modern precum cel Guess din poza de mai sus este alegerea perfecta. Orice femeie stilata stie sa poarte un ceas auriu cu personalitate si puterea de a transforma orice tinuta pe care alegem sa o purtam.

Ochelari Next, 149 lei

Cele trei accesorii de mai sus constituie detaliile care pur si simplu fac diferenta, indiferent de stilul vestimentar pe care il abordam in mod normal. O curea din piele maro, care poate fi purtata in talie pentru a accentua delicat formele, o brosa aurie purtata pe o haina de o culoare complementara, dar si o pereche de ochelari de soare pot fi exact ceea ce ii lipsea tinutei tale de zi cu zi!

Prin urmare, orice alegeti sa purtati, trebuie sa stiti ca detaliile sunt intotdeauna cele care fac diferenta in moda, iar accesoriile precum cele prezentate de noi au puterea de a aduce o noua infatisare si energie tinutelor tale.

“I’ve always thought of accesories as the exclamation point of a woman’s outfit.” Michael Kors