TRUE STYLE CONSIGNAȚIE

cum funcționează magazinul nostru

Dacă te întrebi ce înseamnă „consignație” sau cum poți vinde și tu prin intermediul nostru, mai jos poți găsi câteva criterii după care ne ghidăm:

Conceptul de „consignație” presupune colaborarea dintre o persoană particulară și un magazin specializat, unde se vând bunuri noi/ second hand. Specificul magazinului nostru este acela de comercializare a articolelor de brand la prețuri cu mult mai accesibile decât în magazinele obișnuite.

10 Reguli pentru a-ți Vinde Îmbrăcămintea, Încălțămintea sau Accesoriile cu Succes la True Style

Va mulțumim din suflet pentru interes și susținere! Ne dorim să menținem cele mai înalte standarde și să fim onești și corecți atât față de cumpărătorii noștri, cât și față de deponenți. Vă putem ajuta să vă transformați articolele în bani, însă avem rugămintea de a respecta următoarele reguli:

1. Acceptăm doar articole de marcă de damă (noi sau second hand), mărci internaționale, originale (cu acte doveditoare).

2. Acceptăm doar îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii moderne, de sezon, aparținând anumitor branduri, din colecții noi (nu mai vechi de 1-2 ani).

3. Hainele trebuie curățate (la curățătorie) și aduse pe umerașe/împachetate pentru a putea fi date spre vânzare.

4. Încălțămintea trebuie curățată, dezinfectată, flecurile noi, pregătită pentru a fi expusă pe raft.

5. În cazul articolelor second hand, acestea trebuie să fie într-o stare cât mai bună și să nu prezinte defecte.

6. Articolele  pot fi retrase de la vânzare, de către deponent, dupa o lună de la data încheierii „Bonului de primire în consignație” sau pot fi reduse.

7. Nu se reprimește la vânzare marfa ce a fost o dată în magazin.

8. Odată evaluat articolul, prețul nu mai poate fi schimbat. Poate fi micșorat (-50% reducere), numai la încheierea unei luni de păstrare la vânzare a obiectului.

9. Plata se face în 2 etape:

1- după o lună de la expunerea mărfii la vânzare,

2- finalul perioadei de reducere, dupa incă o lună. Suma și ziua în care se pot ridica banii se vor anunța printr-un sms/email.

10. Ne rezervăm dreptul de a accepta doar articolele vandabile, de a refuza obiectele ce nu întrunesc standardele necesare. Experiența ne ajută în alegerea articolelor căutate de către clienți.

Cum funcționează?

Obiectele sunt evaluate timp de o săptămână. Prețurile sunt stabilite de evaluator în funcție de:

– marcă

– prețul inițial de vânzare

– gradul de uzură

– material

Lista de prețuri se comunică în scris, prin SMS sau e-mail. În cazul în care nu se cade de acord asupra sumelor, articolele nu vor fi luate în consignație. La finalul perioadei de o luna, articolele pot rămâne inca o lună la jumătate de preț (-50% reducere) cu acordul dat de furnizor. Nu se percepe nicio taxă deponenților.

Pentru orice alte întrebări, nelămuriri sau detalii, nu ezitați să ne contactați la 0742021030, pe e-mail la truestyle.consignatie@yahoo.com sau printr-un mesaj pe pagina oficială de Facebook True Style Consignație.

Vă așteptăm cu drag!